ByFelice Phone 0799-699-109

Politica GDPR

Salon de Beaute by Felice SRL, persoana juridica romana cu sediul in .................., inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/.........., CUI ........ aplica urmatoarele politica privitoare la datele cu caracter personal:

Aceasta rubrica se refera la datele personale puse de dumneavoastra la dispozitia noastra, prin plasarea de programari, solicitarea de oferte, inscrierea la newsletter, sau pentru orice alt motiv ce duce la transmiterea acestor date catre noi.

Ce date colectam?

Colectam si prelucram datele dumneavoastra atunci cand ne contactati, folosind formularul dedicat, adresa de email, apelurile telefonice, sau inscrierea la newsletter. Informatiile colectate pot include: numele, adresa de email, telefonul, dar si orice alte informatii oferite voluntar.

Nu vom colecta si prelucra date sensibile cu caracter personal.

Fiecare vizita pe site duce la colectarea automata a Adresei IP, necesara pentru conectarea la internet. Mai multe detalii despre informatiile procesate gasiti in: Politica Cookie

Putem primi datele dumneavoastra personale si de la terti, aceste date fiind gestionate conform acordului oferit de dumneavoastra tertilor mentionati si in limitele agreate cu acestea.

Cand sunt colectate datele dumneavoastra?

Datele dumneavoastra sunt colectate in urma interactunii cu compania noastra, fie prin formularele de contact disponibile pe site, fie prin email, telefon, sau alte forme de initiere a contactului.

Cum folosim aceste date?

Datele dumneavoastra vor fi prelucrate in scopul imbunatatirii generale a serviciilor companiei, dar si in scopul imbunatatirii interactiunii dumneavoastra cu site-ul nostru.

Prelucram datele si in scopul comunicarilor oficiale, cu caracter informativ sau comercial, prin intermediul practicilor de marketing direct, dar si prin intermediul instrumentelor de marketing online, Social Media, etc.

Drepturile dumneavoastra

In legatura cu datele dumneavoastra cu caracter personal aveti o serie de drepturi:

Dreptul de a fi informat cu privire la folosirea acestor date

Dreptul de a avea datele procesate intr-o maniera corecta, legala si transparenta

Dreptul de a avea acces la datele dvs personale, de a solicita modificarea, transferul sau stergerea acestor date sau de a va opune continuarii procesarii acestor date

Dreptul de a obiecta proceselor de decizie automate, influentate de aceste date, care produc efecte legale

Dreptul de a va adresa autoritatilor competente cu privire la incalcarea drepturilor dvs.

Accesul la date, modificarea sau stergerea lor, retragerea acordului

Puteti solicita vizualizarea, modificarea sau stergerea datelor oricand, folosind sectiunea dedicata de contact, solicitarea dumneavoastra urmand sa fie solutionata in 30 de zile de la transmitere.

Va puteti retrage oricand consimtamantul pentru procesarea datelor dumneavoastra, folosind sectiunea dedicata de contact, solicitare ce va avea efect in 24 de ore de la transmitere, si nu se va aplica retroactiv.

Securitatea si durata stocarii

Datele dumneavoastra sunt stocate in siguranta pe teritoriul UE, pentru o durata ce nu va depasi 5 ani de la data inceperii prelucrarii.

Cine are acces la datele dumneavoastra?

Datele dumneavoastra sunt accesibile unui numar restrans de angajati, insa in anumite situatii, datele dumneavoastra pot fi oferite tertilor pentru solutionarea diferitelor solicitari, spre exemplu furniori de suport IT, securitate, motoare de cautare, parteneri de afaceri si subcontractori, dar si persoanelor din domeniul legal.

Nu vom vinde datele dumneavoastra personale in nicio conditie, catre terte parti.

Puteti lua legatura cu noi folosind datele de contact din sectiunea dedicata a site-ului.

Contacteaza-ne

Contact

Harta Bucuresti
Telefon 0799-699-109 Email contact@beaute-by-felice.ro Adresa Bucuresti, Calea Mosilor,
nr. 100, et.2, corp B
Harta Bucuresti

Scrie-ne

Și îți vom răspunde în cel mai scurt timp